Ηλικία οδηγού: 23-75 χρονών και να έχει στην κατοχή του τουλάχιστον 12 μήνες την άδεια οδήγησης.

Άδεια οδήγησης: Αποδεκτά είναι τα διπλώματα όλων των χωρών. Προϋπόθεση για αυτά που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι οι κάτοχοί τους να έχουν διεθνή άδεια οδήγησης.

Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο: Πρέπει το έγγραφο ταυτοποίησης να εμφανίζει το όνομα του/των οδηγού/οδηγών που έχουν δηλωθεί.

Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα: Ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να είναι ίδιος με τον κύριο οδηγό που έχει δηλωθεί στην κράτηση του οχήματος.

Ο οδηγός θα πρέπει να είναι άνω των 23 και κάτω των 75 και να έχει στην κατοχή του το δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον 12 μήνες.

Υπάρχουν δύο επιλογές κάλυψης, η μικτή και η πλήρης. Στην ενοικίαση με μικτή ασφάλεια, σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής ή πυρκαγιάς θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό απαλλαγής ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος που επιλέξατε. Εάν επιλέξετε πλήρη κάλυψη, πληρώνετε κάποιο ποσό επιπλέον ημερησίως ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος και απαλλάσσεστε από το κόστος σε αυτές τις περιπτώσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τις καλύψεις, πατήστε εδώ.

Στην τιμή της κράτησης συμπεριλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι, ο ΦΠΑ 24%, θραύση κρυστάλλων, ο δεύτερος οδηγός και 24h οδική βοήθεια

Στην τιμή της κράτησης δεν συμπεριλαμβάνονται τα παιδικά καθίσματα σε περίπτωση που χρειάζεστε, τα πρόστιμα που προκύπτουν από την παραβίαση του ΚΟΚ και η εγγύηση.

Η ακύρωση μιας κράτησης μπορεί να γίνει είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν η ακύρωση γίνει έως 21 ημέρες πριν την ημέρα της κράτησης, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της κράτησης.

Αν η ακύρωση γίνει 20-8 ημέρες πριν την ημέρα της κράτησης, επιστρέφεται το 50% του ποσού της κράτησης.

Αν η ακύρωση γίνει έως 7 ημέρες πριν την ημέρα της κράτησης, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

Η οδήγηση εκτός των ελληνικών συνόρων απαγορεύεται.

Η μεταφορά του οχήματος με πλοίο απαγορεύεται.

Επιτρέπεται μόνο αφού προηγηθεί η έγκριση του εκμισθωτή. Ζημιές κατά την διάρκεια φόρτωσης, εκφόρτωσης ή μεταφοράς του οχήματος σε πλοία δεν καλύπτονται.

Σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής, πυρκαγιάς του οχήματος είτε εμπλέκεται και άλλο όχημα στο ατύχημα είτε όχι, ο πελάτης οφείλει να ειδοποιήσει άμεσα την επιχείρηση και να συμπληρώσει και να υπογράψει την δήλωση ατυχήματος, μερικής ή ολικής κλοπής και πυρκαγιάς. Ακόμη, ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να καλέσει την φροντίδα ή οδική βοήθεια καθώς και την τροχαία, έτσι ώστε να καταγραφεί το συμβάν.

Ενοικίαση αυτοκινήτου τιμές Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι δεύτερη η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας και σε έκταση και πληθυσμό. Ήταν σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και θεωρείται ένα ζωντανό μουσείο ιστορίας, αφού υπάρχουν πολλά μνημεία και αξιοθέατα σε όλη την πόλη. Κάποια από αυτά είναι:

ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ:Είναι οχυρωματικό έργο οθωμανικής κατασκευής του 15ου αιώνα. Σήμερα θεωρείται μνημείο ορόσημο της Θεσσαλονίκης και λειτουργεί ως μουσείο με θέα την παραλία της πόλης.

ΡΟΤΟΝΤΑ: Η Ροτόντα είναι θολωτό κυκλικό κτίσμα του 4ου αιώνα στη Θεσσαλονίκη, παρόμοιο με το Πάνθεον της Ρώμης. Μετά την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, το 1912, αφιερώθηκε στον Άγιο Γεώργιο. Συμπεριλαμβάνεται στα Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ (ΚΑΜΑΡΑ): Η Καμάρα είναι κτίσμα της εποχής της Ρωμαϊκής «Τετραρχίας» το οποίο κατασκευάστηκε για να τιμηθεί ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Γαλέριος, όταν αυτός επέστρεψε νικητής στην πόλη μετά από πολέμους του κατά των Περσών. Πλέον, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά σημεία συνάντησης των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Είναι ένας ναός αφιερωμένος στον πολιούχο της πόλης με αρχιτεκτονική πεντάκλιτη βασιλική ελληνικού τύπου, που όμως έχει σπάνια και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλους ναούς.

ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ- ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ (YediKule): Το κάστρα και τα τείχη στη Θεσσαλονίκη είναι δημιουργήματα προγενέστερων εποχών καθώς ήταν απαραίτητα για την οχύρωση της πόλης, ενώλειτουργούσε ως φυλακές την δεκαετία του 1890. Το Φρούριο του Επταπυργίου είναι γνωστό για την φανταστική του θέα.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Είναι ένας καλοκαιρινός προορισμός σε κοντινή απόσταση από την Θεσσαλονίκη που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα καθώς συνδυάζει πολλές επιλογές. Όμορφα τοπία, σμαραγδένια νερά, οργανωμένα beachbars, απομονωμένες παραλίες. Είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές ή και για ημερήσια απόδραση.

ΚΑΒΑΛΑ: Είναι μια παραθαλάσσια πόλη σε απόσταση 2 ώρες περίπου από την Θεσσαλονίκη. Σε κοντινή απόσταση από την πόλη υπάρχουν πολλές παραλίες με γαλάζια νερά και ταβέρνες δίπλα στο κύμα. Η Καβάλα έχει έντονη νυχτερινή ζωή καθώς φιλοξενεί και πολλούς φοιτητές. Ακόμη, σε αυτή τη πόλη θα μπορέσετε να επισπευτείτε διάφορα αρχαιολογικά μνημεία.

ΒΟΛΟΣ: Είναι μία όμορφη και σύγχρονη πόλη στον νομό Μαγνησίας. Είναι και αυτή μια από τις φοιτητούπολεις στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι και αυτή έχει έντονη νυχτερινή ζωή και φημίζεται για τα τσιπουράδικα της. Σε κοντινή απόσταση από τον Βόλο θα βρείτε το Πήλιο με τα γραφικά του χωριά, που αξίζει κανείς να επισκευτεί.

ΟΛΥΜΠΟΣ: Το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και κατοικία των δώδεκα θεών της αρχαιότητας. Εκεί μπορείτε να κάνετε ανάβαση μέχρι την κορυφή στον Μύτακα και να απολαύσετε την θέα ή να επισπευτείτε τα γύρω χωρία όπου θα βρείτε διάφορες δραστηριότητες να κάνετε.

Πολιτική καυσίμων: “SAME TO SAME”. Θα πρέπει να επιστρέψετε το όχημα στην ίδια ποσότητα καυσίμου που το παραλάβατε.                                           Οδηγοί: Μπορείτε να προσθέσετε δεύτερο οδηγό δωρεάν, όμως βεβαιωθείτε πως τον έχετε δηλώσει στην κράτησή σας.                                                 Τοποθεσία παραλαβής – παράδοσης: Κατά την κράτηση επιλέξτε την τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης που σας εξυπηρετεί, για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Μέγεθος: Για να απολαύσετε ένα άνετο ταξίδι, επιλέξτε την κατηγορία αυτοκινήτου ανάλογα με τις ανάγκες σας.